Meidän

talvikausi

talvisauna

Talvisauna on auki 26.11-31.03 välisen ajan. Kaikki saunavuoromme ovat yksityisiä vuoroja johtuen korona rajoituksista ja jatkuvista muutoksista. Saunavuoron voit varata suoraan http://www.vello.fi/helsinginsaunalautta voit valita sieltä ison tai pienemmän saunan omien tarpeidesi mukaan. Tehtyäsi varauksen saat varausvahvistuksen saapumisohjeineen sähköpostiisi. Vuorojen peruutukset ovat 48h ennen varauksen alkua, vuoron voit perua varausvahvituksen kautta. 

Julkisia vuoroja emme tee tällä hetkellä laisinkaan. 

Molemmat saunat ovat täysin remontoitu talvelta 20/21, kiukaat ovat uusittu ja lauteet sekä sisusta muutettu. Paljusaunaan on rakennettu lisä katosta sekä seinäsuojat jotka  tuovat lisää yksityisyyttä. Myös molempien saunojen piiput ovat uusittu, joka taas lisää ilmanvaihtoa kiukaalle. 

Päivitämme kuvat siis ajantasalle kun saamme talven takaisin maisemiin 😉

Saapuminen Puuskarinne 12, venesatama Jollas Port ensimmäinen laituri. Lipunmyyntipiste on laiturin edessä valkoinen merikontti. Mikäli et tavoita henkilökuntaa, voit myös soittaa meille. Paikalle pääsee helposti omalla autolla, tai herttoniemestä bussilla 85 sadan metrin päähän satamasta.

 

Peruutukset ja muutokset 48h ennen varauksen alkua.

Pyydä tarjous tapahtumallesi