meidän

kesäkausi

hesla 1 aurinkolahti

NAUTI LÖYLYISTÄ MERELLÄ

HESLA 2
Aurinkolahti & jollas

HESLA 3 Jollas

merelliset
saunat 1.5h

Tarjoamme nyt myös kesä ja syksy kaudelle talvelta tuttuja saunavuoroja kevenneteyillä saunapaketeilla. Touko-lokakuun ajan pääset merelle saunomaan 1.5H/125€ kestäviin saunavuoroihin aina omalla seurueella. Saunoihin mahtuu max 6-8hlö. Vuorot ovat varattavissa vello.fi/helsinginsaunalautta 

Valitset sieltä merellinen kesäsauna 1.5h ja vuorosi on varattu! Muista valita sijainti oikein, joko Jollas tai Aurinkolahti.

Lähtö näihin Aurinkolahden saunavuoroihin tapahtuu aina Ravintola Loiston edestä olevasta venesatamasta, Aurinkoranta 8-10, Helsinki. Kun taas satamassa Jollaksen saunavuorot ovat Puuskarinne 12.

Näiden 1.5H vuorojen ero normaaleihin ankkuri-ja risteilytilaisuuksiin on se että näissä ei ole pyyhkeitä, kaasugrilliä, ruokailuvälineitä tai muita lisäpalveluita jotka kuuluvat normaalisti. 

Vuoroissa on peruutusoikeus 48h ennen varauksen alkua, vuoron voit peruuttaa varausvahvistus linkin kautta. Maksu aina paikan päällä kortti tai käteinen, yrityksille laskutus mahdollisuus, sovittava erikseen.