Meidän

talvikausi

talvisauna

Helsingin Saunalautta tarjoaa mökkiteemaisia saunalauttoja läpi talven yksityistilaisuuksiin.

Talvisauna on auki 26.11-31.03 välisen ajan. Kaikki saunavuoromme ovat yksityisiä vuoroja johtuen korona rajoituksista ja jatkuvista muutoksista. Saunavuoron voit varata suoraan http://www.vello.fi/helsinginsaunalautta voit valita sieltä ison tai pienemmän saunan omien tarpeidesi mukaan. Tehtyäsi varauksen saat varausvahvistuksen saapumisohjeineen sähköpostiisi. Vuorojen peruutukset ovat 48h ennen varauksen alkua, vuoron voit perua varausvahvituksen kautta. 

Julkisia vuoroja emme tee tällä hetkellä laisinkaan. 

Molemmat saunat ovat täysin remontoitu talvelta 20/21, kiukaat ovat uusittu ja lauteet sekä sisusta muutettu. Paljusaunaan on rakennettu lisä katosta sekä seinäsuojat jotka  tuovat lisää yksityisyyttä. Myös molempien saunojen piiput ovat uusittu, joka taas lisää ilmanvaihtoa kiukaalle. 

Saapuminen Puuskarinne 12, venesatama Jollas Port ensimmäinen laituri. Lipunmyyntipiste on laiturin edessä valkoinen merikontti. Mikäli et tavoita henkilökuntaa, voit myös soittaa meille. Paikalle pääsee helposti omalla autolla, tai herttoniemestä bussilla 85 sadan metrin päähän satamasta.

Peruutukset ja muutokset 48h ennen varauksen alkua. Maksu aina paikan päällä kortti tai käteinen. Meillä ei käy liikuntasetelit yms.

Talvisin meidän ruokamenu / kaasugrillit / aterimet / ruokailutilat eivät ole käytössä.

 

Voit katsoa saunojen kuvat kesäkausi osiosta Hesla 1, Hesla 2, Hesla 3

 

 

Varaa VUOROSI

Nyt grillikota läpi talven!

Talvisaunamme ohella on nyt tarjolla myös grillikota 09.01.2022-31.03.2022, jossa voit grillata omia eväitä ja nauttia talvitunnelmasta.

Kota on kaikille saunojille maksuton, ilman saunaa veloitamme kodan käytöstä 4€/hlö.

Omat eväät ja juotavat sallittu, kodan läheisyydestä löytyy myös wc tilat.

Kodasta löytyy valmiina polttopuut sekä grillitikut makkaroille ja vilttiä lämmittämään mikäli kylmyys iskee.

Aukioloajat 

Perjantai klo 16-20

Lauantai klo 12-20

Sunnuntai klo 12-20

Tervetuloa rentoutumaan!